Un projecte on es reflecteixen les vides d’uns joves que en un moment de la seva vida van escollir malament.

Sobre el projecte:

En Dani i en Carles viuen en un pis tutelat després d’haver passat per un centre de desintoxicació. La vida dels dos joves, que estan estancats en la monotonia de la seva rutina, es veu alterada per l’entrada al pis de l’Olivia, una nova companya que amb el seu caràcter sacsejarà les consciències dels dos joves i despertarà un canvi de ruta a les seves vides.

Projecte a Verkami:

Aquest projecte sorgeix com a síntesi de quatre treballs de final de grau del Tecnocampus Mataró (UPF), amb l’ Adrià Saiz com a Director, l’ Oriol Monguilod com a Director de Fotografia, en Biel López com a Muntador i en Joan Sanmartí com a Grafista, imatge corporativa i xarxes socials. A més a més comptem amb la inestimable col·laboració d’un gran equip de persones i el suport de la cooperativa Erol Urbà.

Reteníem Rutina s’inicia com un projecte on es reflecteixen les vides d’uns joves que en un moment de la seva vida van escollir malament. Aquesta decisió els ha arrossegat des de llavors i ara, una vegada s’han pogut desfer de part d’aquest llast, se n’adonen que per iniciar el seu propi camí han de mirar enrere i aprendre dels seus errors, que necessiten saber qui són per a ressorgir i poder ser feliços.

Després de poder conèixer les històries d’alguns exinterns de pisos tutelats, es descobreix un univers inexplorat i desconegut que no viu tan lluny del nostre quotidià. Surten a la llum unes persones que s’enfronten a l’ambient apagat i melancòlic que emergeix amb el desgast dels anys i decideixen canviar el rumb del seu futur.

D’aquesta manera, la websèrie Reteníem Rutina busca donar a conèixer una situació assenyalant els factors socials que impedeixen que aquesta es normalitzi. L’única esperança dels personatges per curar les seves cicatrius és abraçar la vida que se’ls concedeix i sobretot, no perdre mai de vista l’humor.

Participants

Adrià Saiz, Biel López, Oriol Monguilod, Joan Sanmartí

=

Categoria

sèrie, capítol pilot.

i

Descriptores

ficció seriada,
humor,
consciència sobre drogadiccions.

2500€, desglossats en la següent relació:

Verkami

Dietes

Tècnics d'il·luminació

Direcció artística

Maquillatge i vestuari

Transport

Recompenses als crontribuidors

Més recompenses a Verkami. fes clic:

Calendari:

Participa en el projecte Reteníem Rutina

Ves a l’enllaç de la campanya de Crowfunding a Verkami

Quienes somos

Participa en el projecte!

tota la Info al nostre instagram